Roothan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

... tak trochu mne

Hľadám niekoho na leto. ZNAČKA : srdce mám

Poznáte ten pocit keď sa Vám zdá že všetko okolo vás je ako v bezvetrí?

Že priatelia sú už dlho priateľmi a aj keď je s nimi pohoda a robia skvelú kávu pomaly sa nič nedeje ani tam a cítite potrebu nasávať nové osobnosti a ich príbehy? Presne tak sa cítim momentálne ja. Už viem čo to znamená rád spoznávam nových ľudí. Tiež sa začínam prikláňať k tejto teórii spoznávania.

 

Žiaľbohu v mojom okolí ma akosi noví ľudia ignorujú. Sám som neprišiel ešte na to prečo. V podstate som rád že zaujmem kohosi. No vadí mi že sa s dotyčnou nemôžem ísť na kávu a pokecať len kvôli tomu že slečna, či pani je z Bratislavy či dokonca Humenného. A pristal by som aj na letný románik nech je o čom rozmýšľať a písať. Dlho som sám a bolo by pekné zažiť aspoň na to leto ten pocit že niekomu patrím a ona mne. Fajn po lete to skončí, možno. To ale nevadí veď leto je práve na to stvorené aby sme s niekým boli. Dlho do tmy sa prechádzali a po tme na lavičke objavovali jeden druhého. Ako som počul niekde v telke. O sexe viem dosť ale milovanie je pre mňa neznáme územie. Možno si poviete že je to príliš romantická predstava a mladé ucho, teda ja, mám idealistické predstavy. Tým vás asi sklamem. Nemám ani 18 a ani 25 rokov. Viem ako to beží v živote už si ho nejakú dobu žijem a životy priateľov tiež.

 

 Nesťažujem sa. Priatelia sú pre mňa veľmi dôležitý a jediné čo neznášam je keď im niekto ubližuje. Dokonca je to taký extrém že tých čo to robia by som pri prvom stretnutí fyzicky konfrontoval. ;D To ale nemení nič na fakte že  priatelia ostanú priateľmi ale letná láska pominie a ostanú len krásne spomienky. Nové, nezvetrané časom a nepoškodené minulosťou. Takže ak má niekto záujem je tu jedna osoba čo by si to leto chcela užiť. ;D


Úvahy o ... | stály odkaz

Komentáre

  1. aha, a Derechurka
    včera hľadala letnú love....:-))))
    ...chlapče, ja nie, ja som nepominuteľná....heš!
    ...a držím ti palce, šup baby loviť....:-)
    publikované: 12.07.2009 08:47:40 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Roothanko
    ...aj tak Ti žiadna letná láska nespraví takú vynikajúcu kávu, akú Ti varím ja, ale ako hovoríme, vždy môže byť niekto lepší. A áno, už by bolo na čase, niekto nový na obzore, a sľubujem budem k nej dobrá, ale len dovtedy kým ona k Tebe. Držím palce. :)
    publikované: 12.07.2009 09:08:19 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Roothan:)
    pred dvomi rokmi som pocitila prazdnotu, ked mi deti "uleteli" na VS a s tym spojeny pobyt na internate daleko odo mna. Nastastie ma nahovorili na internet,vdaka nemu denne komunikujem s detmi a vdaka blogu som spoznala zopar skvelych ludi. Netuzila som po laske ale novych priatelstvach, chcela som od zivota viac, ako len sediet s niekym na pive a frflat na svet.
    Tie dva roky ma uzasne obohatili, nasla som zopar super kamaratov, chodime na vylety, tury, pokecame, ked nam tazko i prijemne.
    Dokonca by tam mohlo byt aj viac...
    Zelam Ti vela stastia, na mna sa moje poriadne usmialo:)
    publikované: 12.07.2009 09:21:41 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. zabudla som to podstatne...
    nie je to o vzdialenosti...priatelia su v roznych castiach Slovenska a nemame problem sa stretnut...ked sa chce, vsetko sa da...
    publikované: 12.07.2009 09:23:15 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. roothan
    je to asi blbé obdobie... leto, všade krásne telá, devy .. láska, dlhé a prázdne večery. Každý z nás má nejakú tú cestu života pred sebou a na nej stretneme všetko, čo k životu patrí. Možno ešte neprišiel okamih, kedy máš stretnúť niekoho, komu bude to Tvoje srdce patriť..Na pravú lásku sa čaká dlho... nerozdávaj nadarmo, srdce si samo nájde spriaznenú dušu.. aj keď to bude chvíľu-dve trvať.
    Aj tak si "bohatý", lebo priatelia sú veľa.. a nikdy nevieš, z ktorého priateľstva môže vzniknúť aj láska?:)) Peknú nedeľu prajem.
    publikované: 12.07.2009 09:40:26 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Roothan
    veľakrát hľadáme to čo máme pod nosom . ale prichádzame na to neskoršie . možno nazbieranie nových skúseností Ťa utvrdí v poznaní , že to čo hľadáš už poznáš .
    publikované: 12.07.2009 10:29:44 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Topaska moja
    kiež by si sa nemýlila v tomto...ale ja viem...že...no šak udivíme :)
    publikované: 12.07.2009 10:32:29 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Barka pojasena
    Skutocne najlepsiu kavu momentalne robis len Ty.Zatial ma nikto nepresvedcil o opaku.Ale cakam.ved dobreho sice vela skodi ale nikdy nie je dost
    publikované: 12.07.2009 11:55:19 | autor: Roothan (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Roooooothy
    ...aj nem pojašená, teda iba kúšťok....:) A keď to bude diovča súce prezradím jej tajomstvo, ktoré dávam do varenia kávy...ale fakt si to diovča musí zaslúžiť! :)
    publikované: 12.07.2009 12:11:23 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Mata Hari :-) ale ja len, či niekde nie je na porúdzi :-)))
    O_ô
    publikované: 12.07.2009 20:58:13 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Roothan, toť pravda
    letná láska ako kačka na hostine, a kuriatko ako priateľ k obedu :-)) O_ô
    publikované: 12.07.2009 21:00:49 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Barka vysvetli mi to
    Nepochopil som Ta
    Topaska moja
    kiež by si sa nemýlila v tomto...ale ja viem...že...no šak udivíme :)
    publikované: 12.07.2009 21:38:41 | autor: Roothan (e-mail, web, autorizovaný)
  13. mmm
    mas tu pekne odpovede... mozno s aj pravdive... ktovie... mozno zo skusenosti... cas ukaze ako sa hovori.. len viem... cakanie je velmi tazke... nie si sam :-) ...mmm... tak veru
    publikované: 13.07.2009 23:07:35 | autor: erka-berka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014